Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pangrattato
- 45 g bread, day old rustic bread
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, zest only, no white pith
Tonnato sauce
- 185 g tuna, canned, in brine, drained
- 2 small dried anchovies
- 2 egg yolks
- 40 g lemon juice
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
- 30 g baby pickled capers
Brussels sprouts
- 250 g water
- 500 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370.9 kJ / 327.7 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 384.7 mg
Alternatieve recepten
Old fashioned apple mocktail
1h 5min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Spicy Margarita Fizz
10min