Apparaten en Accessoires
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
6 portions
Ingrediënten
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
384.7 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
13.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Creamy Coconut Dhal
25min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Apple Nut Bread
Geen beoordelingen
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Pumpkin tahini smash
40min
Beetroot soup (gut health)
40min
Pumpkin and ginger soup
35min