Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onion, cut into halves
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 40 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g dried red lentils
- 2 tbsp dried mint
- 30 g rice
- 20 g bulghur
- 1 ½ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ¼ tsp dried chilli flakes, to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 4964 kJ / 1186.4 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 187.8 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 29.4 g
- Natrium
- 2991.7 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 menit
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Vegetable harrira soup
45 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 menit
Bulgar and Red Lentil Soup
1j
Basic Bulgur
35 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Moroccan Zaalouk
1h 5 min
Goulash soup
2 godz. 35 min