Apparaten en Accessoires
Bulghur and lentil soup
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste40 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 tbsp
-
rice30 g
-
bulghur20 g
-
sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
2991.7 mg
Eiwitten
57.4 g
Calorieën
4964 kJ /
1186.4 kcal
Vetten
27.7 g
Vezels
29.4 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
187.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Tuscan bean soup
40 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Italian "Baked" Beans
1 Std. 15 Min
Moroccan harira soup with chicken
55 Min
Koshari stew
45 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Semolina custard
20 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.