Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 188.5 g
- Verzadigd vet
- 70.8 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 1942.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1óra 50p
Miso kraut
168 Std. 20 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Warm caramel spice martini
1h 15min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Raw cauliflower tabouli
30min
Almond and pear tart
40min