Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 188.5 g
- Verzadigd vet
- 70.8 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 1942.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Pascualina
1 godz. 45 min
Pinsa
29 godz.
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Asparagus and broad bean salad
25min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min