Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry cases
- 80 g unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g brown rice
- 60 g buckwheat groats
- 50 g quinoa
- ½ tsp salt
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 egg
- 40 g cold water
Mushroom filling
- 20 g dried mushrooms (porcini, shiitake, etc)
- boiling water, for soaking
- 1 garlic clove
- 2 tsp olive oil
- 60 g cream cheese
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 30 g walnuts
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp truffle oil, plus extra for drizzling
- 150 g fresh mushrooms of choice, cut into slices
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 338.8 kJ / 80.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Guacamole with mango
10min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Mushroom soup
30 Min