Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 31.6 g
- Natrium
- 568 mg
Alternatieve recepten
Apple and cucumber relish
10 menit
Ratatouille
40min
Mushroom tart
50min
Mushroom stroganoff
20 min
Vegetarian chilli
1h 5min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1j 15 menit
Melanzane parmigiana
2h 5min
Zucchini soup
25 min