![Artichoke and bean ragout Artichoke and bean ragout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FAF7B435-45E4-4889-BBAF-DF96D0A7886A/Derivates/2B2EDBAC-E7B4-4A87-8D50-2B7DF2A02EF3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 31.6 g
- Natrium
- 568 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and blue cheese soup
25min
Roasted eggplant
1hod. 35min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1小时
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 分钟
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Asparagus risotto
40 分钟
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Buckwheat and mushroom quiche
29hod. 20min
Mushroom pâté
1h 15min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1hod. 35min
Tofu scramble
25min