Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sage oil
- 30 fresh sage leaves
- 80 g olive oil
Tahini sauce
- 2 garlic cloves
- 40 g pine nuts
- 60 g tahini
- 30 g lemon juice
- 3 tsp shiro (white) miso paste
- 100 g water
- 1 - 2 pinches salt
Broccoli soup
- 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp olive oil
- 500 g broccoli, cut into florets (approx. 3 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 550 g water
- salt, to taste
- dukkah, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 826 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 700.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and coriander soup
30min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Cucumber soup
25min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Mushroom soup
30min
Zucchini soup
25min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli almond soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Sunny gazpacho
25min