Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250
g millet
of 250 g bulghur wheat - 1200 g water
- 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
- 180 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
- 20 g unsalted butter
- 1 - 1 ½ tsp salt
- ½ - ¾ tsp ground black pepper
Sauce
- 30 g unsalted butter
- 80 g pouring (whipping) cream
- ½ - ¾ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Potato cakes
45p
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40p
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Mushroom stroganoff
20p
Black-eyed bean stew with baby squid
5 Std. 15 Min
Warm cabbage dish
15 dk
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 Std.
Tofu chocolate ice cream
6h 10 min
Eggplant with burghul
55min
Tofu scramble
25p