Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250
g millet
of 250 g bulghur wheat - 1200 g water
- 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
- 180 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
- 20 g unsalted butter
- 1 - 1 ½ tsp salt
- ½ - ¾ tsp ground black pepper
Sauce
- 30 g unsalted butter
- 80 g pouring (whipping) cream
- ½ - ¾ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Eggplant with burghul
55 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Courgette strudel
1h 20min