![Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FE6E483-8F22-4743-B4C2-D7067CC40CA2/Derivates/ce1d772a-d60c-4ea5-9fb9-541fd2ed3065.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus risotto
40min
Quinoa sushi
2 Std. 45 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Chilli raita potato salad
55min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Vegetarian chilli
1h 5min
Sauerkraut salad
10 Min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Spinach and feta galette
1h 50min
Tomato and red lentil soup
30min