Apparaten en Accessoires
Fatayer (spinach turnovers)
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 35min
32 portions
Ingrediënten
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
177.6 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
297.7 kJ /
70.9 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
8.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Authentic Lebanese
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2u. 30min
Lamb sfiha
1u. 20min
Lentil purée (Moujadarra)
1u. 20min
Fatayer with cheese and mint
2u. 15min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Cheese sambousek
1u. 45min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1u. 30min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1u. 40min
Mouhallabieh (milk pudding)
4u. 30min
Tarator (tahini dip)
5min
Fattoush with grilled haloumi
5u.