Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 150 g water
- 90 g olive oil
- ½ tsp salt
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
Filling
- 400 g fresh spinach leaves (see Tips)
- 350 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp salt
- 1 tsp sumac
- 100 g lemon juice
Assembly
- plain flour, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 297.7 kJ / 70.9 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 177.6 mg
Alternatieve recepten
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 Min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Raw kibbeh
15 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min