Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- butter, for greasing
- 250 g plain flour
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp baking powder
- 250 g caster sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 200 g buttermilk
- 100 g olive oil
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g red wine
- 270 g dark chocolate, broken into pieces (approx. 1 cm)
Red wine pears
- 2 pears (see Tips) cored and cut into thick wedges (approx. 2 cm)
- 4 tbsp soft dark brown sugar
- 200 g red wine
- 200 g whipped cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1568.8 kJ / 373.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 226.6 mg
Alternatieve recepten
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Chocolate pecan pie
1h 55min
Marble cake
2h
Apple cake
1h
Raspberry soufflés
1h 35min
Rosewater madeleines
30min
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Peach and plum upside-down cake
50min
Chocolate fondant cake
40min