Compatibele versies
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mango truffles
- 250 g mango flesh
- 25 g glucose syrup
- 80 g white sugar
- 1 ½ tsp agar agar powder (see Tips)
- 30 g pouring (whipping) cream
- 120 g cocoa butter
- ½ vanilla bean, seeds scraped
Sour meringue
- 80 g caster sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp citric acid
Strawberry spheres
- 350 g frozen strawberries (see Tips)
- 2000 g water, plus extra cold water
- ½ tsp balsamic vinegar
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 2 tsp calcium lactate gluconate (see Tips)
- 1 tsp xanthan gum
- 2 tsp sodium alginate (see Tips)
White chocolate powder
- 120 g white chocolate
- 30 g full cream milk
- 30 g milk powder
- 30 g maltodextrin powder (see Tips)
Assembly
- 16 fresh basil leaves
- 8 strawberries, cut into slices
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1541.9 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 223.9 mg
Alternatieve recepten
Baked cheesecake
2h 55 min
Almond pastry
25min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10u. 55min
Quick fruit sorbet
10min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Grand Marnier® soufflé
1h
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Chocolate Frangelico® gelato
28 Std.