Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb, cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange, juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter, for greasing
- 12 slices fruit bread, day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- icing sugar, for dusting
- 50 g rhubarb, thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3272.8 kJ / 779.2 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 94.8 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 339.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Vegetarian quiche
1h 55min
Fig and apricot tea bread
1sa 30 dk
Spiced red wine pears
45 Min
Raspberry mini clafoutis
30 Min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Colcannon
40 dk
Pear and peach crumble
50 Min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
Classic lemon tart
3h 10 min