Chilli mussels with risoni

Chilli mussels with risoni

4.0 20 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    1
  • onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • anchovy fillets
    2
  • olive oil
    20 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • dry white wine
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    250 g
  • dried risoni pasta
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve
    4 sprigs

Voeding per 1 portion

Calorieën 349.8 kcal / 1469 kJ
Eiwitten 42.3 g
Vetten 7.4 g
Koolhydraten 26.4 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 1.5 g
Natrium 1843.3 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...