Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1843.3 mg
Alternatieve recepten
Asparagus and saffron risotto
35min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Café de Paris butter
25min
Oysters Mignonette
5min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min