Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1843.3 mg
Alternatieve recepten
Steamed Chinese greens
30 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Hearty seafood chowder
45min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Pasta alla puttanesca
35 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
All-in-one chicken congee
35 Min