Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1843.3 mg
Alternatieve recepten
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6sa 30 dk
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Black sesame mochi ice cream
23h
Café de Paris butter
25 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Prawn noodle curry
10min