Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 79.6 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 2531.1 mg
Alternatieve recepten
Hearty seafood chowder
45min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Shakshuka
50min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Croque Madame
45min
Roasted banana affogato
29 godz.
Curried pickled fish
49 Std.
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Leek and ham tart
1h 55 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55 min