Apparaten en Accessoires
Lemon caper butter
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
150 g
Ingrediënten
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 150 g
Natrium
650 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Vetten
97.6 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
61.7 g
Koolhydraten
6.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Butter it up!
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Duchess potatoes
1u. 10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Cream of mushroom soup
20min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Geen beoordelingen
Beef Wellington
2u. 15min
Steamed snapper, black beans and rice
1u. 10min
Classic Swiss Fondue
15min