Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp pickled capers
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 150 g
- Calorieën
- 3686.8 kJ / 881.2 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 97.6 g
- Verzadigd vet
- 61.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 650 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peaches in white wine syrup
4h
Brandy butter
10 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Béarnaise sauce
20 min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Café de Paris butter
25 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Retro prawn cocktail
20 min
Scallops with pea purée
25 min
Basil oil
10 min