Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp pickled capers
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 150 g
- Calorieën
- 3686.8 kJ / 881.2 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 97.6 g
- Verzadigd vet
- 61.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 650 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Citrus margarita
10 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Béarnaise sauce
20min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min