Apparaten en Accessoires
Lemon caper butter
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
150 g
Ingrediënten
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 150 g
Natrium
650 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Vetten
97.6 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
61.7 g
Koolhydraten
6.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Butter it up!
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2u. 10min
Blue Cheese Dressing
10min
Mini banoffee bombe Alaskas
24u. 30min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2u.
Soubise sauce
30min
Mushroom sauce
20min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5u. 30min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Chimichurri
5min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Hollandaise
15min