Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 red onions (approx. 240 g), cut into halves
- boiling water
- 150 g apple cider vinegar
- 50 g caster sugar
- 2 tsp sea salt
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 226.6 kJ / 54.2 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 630.8 mg
Alternatieve recepten
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Pickled red onions
Geen beoordelingen
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Vegetable trimming stock
2h
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Fresh tomato chutney
10min
Poached eggs using blade cover
30min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min