Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion, cut vertically
- 100 g carrots, whole (approx. 1-2 carrots) trimmed and peeled
- 500 - 540 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 4 wedges that fit through feeder tube
- 70 g grapeseed oil
- 70 g apple cider vinegar
- 45 g white sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 850 g
- Calorieën
- 4193.1 kJ / 1002.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 90.5 g
- Vetten
- 70.9 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 2549.3 mg
Alternatieve recepten
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 30 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 dk
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Fresh tomato chutney
10min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 dk
Freeform basic bread
1h 35min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Thirty second whole orange cake
1ωρ. 15 λεπτ.