![Sous-vide fish with lemon and herbs Sous-vide fish with lemon and herbs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2fa68c99f58e010131c39680c00b9fb/Derivates/903ac5ae2899873500f0c17f03ed23fe658eb99f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 301.9 kJ / 72.2 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 7.6 mg
Alternatieve recepten
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Beef stock paste
3h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 dk
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Mushroom risotto (TM6)
30 dk
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 dk