![Squid ink pasta Squid ink pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd66fc046698830456039a9758fb0d16/Derivates/807426f7f0c4135107be3da5afc526b8412f5496.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plain flour, plus extra to dust
- 2 eggs
- 8 g squid ink (see Tips)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt
- water, to boil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1015 kJ / 242.6 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 99.6 mg
Alternatieve recepten
Oysters with lime granita
5min
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Oysters Mignonette
5min
Seafood bisque
1hod. 10min
Devilled Eggs
55min
Roasted Garlic
15 Min
Soy milk and Mantou buns
6h
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Aglio olio e peperoncino
35 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min