Apparaten en Accessoires
Squid ink pasta
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
99.6 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1015 kJ /
242.6 kcal
Vetten
5.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
38.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pancit bihon
25min
Teochew Braised Mixed Platter
Geen beoordelingen
Hakka Yong Tau Foo Soup
1u. 20min
Yoghurt cheese
24u. 40min
Meat Stock Paste
Geen beoordelingen
Poi
45min
Kimchi Sauce
20min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1u.
Steamed cabbage and pork dumplings
1u. 35min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Geen beoordelingen