Apparaten en Accessoires
Squid ink pasta
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
99.6 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1015 kJ /
242.6 kcal
Vetten
5.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
38.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Soba noodles
1u.
French vanilla canelé
49u. 5min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Double Vanilla Ice Cream
12u.
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40min
Mushroom Meat Sauce
50min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Sambal Kangkung
10min
Traditional Mooncake
2u. 15min
Chilli garlic prawns
10min