Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1041.4 mg
Alternatieve recepten
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Soji balls (Semolina balls)
1 Std. 40 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Turmeric Gingerade
10min
Baked Sushi
1 Std. 15 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min