Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1041.4 mg
Alternatieve recepten
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Steamed Siew Mai
5 godz.
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min