Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp cornflour
- 10 g matcha powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1195.7 kJ / 284.7 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 37.2 mg
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Egg Tarts
50min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min