Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp cornflour
- 10 g matcha powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1195.7 kJ / 284.7 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 37.2 mg
Alternatieve recepten
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Mala Bakkwa
4sa 35 dk
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Pork Balls
20 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Soy milk and Mantou buns
6 Std.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1sa 45 dk
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Soy milk
24h 30 min