Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1218 mg
Alternatieve recepten
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15 min
Spiced coriander prawns
25 min
Achari paneer murgh
1 godz. 5 min
Balti coconut fish curry
50min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Asian-style mussels
30min
Fresh coconut chutney
10 min
Biryani
1h 25min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min