Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1218 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soto ayam (spiced chicken soup)
1sa
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Green mango shake
5 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1sa 20 dk
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1sa 20 dk
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
One Pot Chicken Rice
50 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min