Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1247.8 mg
Alternatieve recepten
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1sa 30 dk
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 dk
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 dk
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Chinese-style chicken
25 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 dk
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Milo® mousse
1 Std. 5 Min