Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1247.8 mg
Alternatieve recepten
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1j
JJ's curry powder
30 menit
Beef and cashew nut yellow curry
25 menit
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Chilli with rice
50 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Easy lamb hotpot
2h
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Chinese-style chicken
25 menit
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1j