Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1205.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
All in one bowl bolognese
40 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Madurese chicken satay
1h 30min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Chicken laksa
30min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Indonesian white spice paste
35 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Creamy beef curry
1h 15 min