Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2056.4 kJ / 491.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 408.4 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 dk
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Chicken laksa
30 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 dk
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 dk