Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2056.4 kJ / 491.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 408.4 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Boulangère potatoes
1h 40min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Warm satay bowl
1h 10min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.