Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sushi Rice
- 400 g sushi rice
- water, to soak
Katsu chicken and assembly
- 100 g panko breadcrumbs, toasted
- 40 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 80 g rice wine vinegar
- 60 g caster sugar
- 10 g sea salt
- 40 g plain flour
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g chicken breast butterflied, cut into squares (approx. 7 x 7 cm).
- 2 eggs, beaten
- 8 nori sheets
- 100 g cabbage (approx. ⅛), shredded
- 4 tbsp tonkatsu sauce
- 2 tbsp Dijon mustard
- 2 tbsp Kewpie mayonnaise
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2024.7 kJ / 483.9 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 747.2 mg
Alternatieve recepten
30 second cupcakes
25 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa 10 dk
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Smash burger taco
40 min
Sushi Rice
1h 5min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Krispy fried chicken
25 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Chinese-style chicken
25 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min