Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sushi Rice
- 400 g sushi rice
- water, to soak
Katsu chicken and assembly
- 100 g panko breadcrumbs, toasted
- 40 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 80 g rice wine vinegar
- 60 g caster sugar
- 10 g sea salt
- 40 g plain flour
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g chicken breast butterflied, cut into squares (approx. 7 x 7 cm).
- 2 eggs, beaten
- 8 nori sheets
- 100 g cabbage (approx. ⅛), shredded
- 4 tbsp tonkatsu sauce
- 2 tbsp Dijon mustard
- 2 tbsp Kewpie mayonnaise
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2024.7 kJ / 483.9 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 747.2 mg
Alternatieve recepten
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Sushi Rice
1h 5min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Smash burger taco
40min
Chilli with corn bread
50 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10 min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Krispy fried chicken
25 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Cheese and bacon rolls
2h