Apparaten en Accessoires
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Voorbereiding 35min
Totaal 1u.
40 pieces
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
253 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
519.9 kJ /
124.3 kcal
Vetten
2.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
18.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1u. 45min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Dumpling wrappers
1u.
Pizza Bianca
45min
Banana bread
1u. 40min
Japanese Ramen Noodle Soup
1u. 40min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Tuna sushi rolls
1u. 25min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Cheese and bacon rolls
2u.