Apparaten en Accessoires
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Voorbereiding 35min
Totaal 1u.
40 pieces
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
253 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
519.9 kJ /
124.3 kcal
Vetten
2.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
18.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Beef and feta koftas
1u. 30min
Dumpling wrappers
1u.
Chinese egg noodles
1u.
Creamy potato mash
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2u. 50min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4u. 55min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Char siu pork bao
2u. 10min
No fail mash potato
20min