Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger, peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water, plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil, plus extra to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 93.1 mg
Alternatieve recepten
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1j
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Wonton soup
1j
Wonton wrappers
55 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1j 15 menit
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min