Apparaten en Accessoires
Agedashi tofu
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
644.8 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
2468.3 kJ /
590 kcal
Vetten
54.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
14.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 dk
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 dk
Beef Rendang
1sa 35 dk
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1sa
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 dk
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10sa 25 dk
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 dk
Homemade miso soup
55 dk
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 dk
Sticky pork belly with jasmine rice
1sa
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 dk
Hainanese chicken and rice
1sa 50 dk