Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g silken tofu, soft - medium
- 40 g potato starch
- 100 g daikon, peeled and finely grated (see Tips)
- 1 ½ tsp dashi powder (see Tips)
- 450 g water
- 60 g mirin
- 60 g Japanese soy sauce
- 150 g grapeseed oil, to fry
- 2 spring onions/green onions, finely sliced
- shichimi togarashi powder, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2468.3 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 54.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 644.8 mg
Alternatieve recepten
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 menit
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Charcoal Bread
2 godz. 35 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 menit
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1h 40min
Gwinganna polenta with vegetables
1j 10 menit
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 godz. 20 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min