Apparaten en Accessoires
Agedashi tofu
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
644.8 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
2468.3 kJ /
590 kcal
Vetten
54.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
14.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Mantao
1u.
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Stir-fry Chayote
25min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Miso carbonara udon
25min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Cauliflower hummus with green vegetables
1u.
Chicken Congee
1u. 30min
All-in-one chicken congee
35min