Apparaten en Accessoires
Chickpea sundal
Voorbereiding 10min
Totaal 6u. 45min
6 portions
Ingrediënten
-
dried chickpeas300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
salt1 tsp
-
oil2 tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
red onion½
-
dried bird's eye chillies2 - 4
-
fennel seeds1 tsp
-
shredded coconut1 tbsp
-
fresh curry leaves12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
382.6 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
601.7 kJ /
143.2 kcal
Vetten
8.6 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
9.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sri Lankan Feast
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min
Sambhar
1u. 30min
Gobi masala
30min
Palak paneer
1u. 15min
Lentil curry (dahl)
30min
Baked beans
13u. 25min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9u. 10min
Amritsari dal
26u.
Lemon rasam
40min
Baingan ka bharta
1u. 20min
Tomato and lentil dahl
35min
Chhole (chickpea curry)
35min