![Mushroom stock paste Mushroom stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/722702c5-21fa-4bef-ab1f-cf371084d2e6/Derivates/3ee8ad81-8e94-4e16-a421-540c2f360ce8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms
- 400 g hot water
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 brown onions (approx. 280 g), cut into quarters
- 2 carrots (approx. 260 g), cut into pieces
- 250 g fresh mushrooms, cut into slices
- 50 g balsamic vinegar
- 40 g dried shiitake mushrooms
- 1 tbsp salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 18.5 g
- Natrium
- 7120.2 mg
Alternatieve recepten
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Gado gado
1 Std.
Vegan mayonnaise
15 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Five spice powder
10 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Sautéed eggplant (300 g)
25 Min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Mushroom soup
30 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min