Apparaten en Accessoires
Mushroom stock paste
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 35min
1200 g
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1200 g
Natrium
7120.2 mg
Eiwitten
18.7 g
Calorieën
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
18.5 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
105 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sour Plum Sauce
55min
Fig and walnut bread
3u. 20min
Vanilla cashew yoghurt
24u. 15min
Prawn wontons
2u.
Shichimi togarashi oysters
1u. 10min
Breakfast sausages
1u. 5min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9u. 30min
Asian-style mussels
30min
Mango pudding
12u. 15min
Cheat's sourdough
74u.
Kaya (coconut jam)
1u. 10min
Cucumber soup
25min