Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raw sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
- 600 g full cream milk
- 2 eggs
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- hot water, for baking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 76.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate ganache
20 Min
Caramel puddings
2h 40min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Choux pastry
2 godz.
Crème caramel (flan)
5hod. 30min
Classic zabaglione
15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Honey crème caramels
25h 55min
Butterscotch sauce
10min
Crème anglaise
15 Min
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min