Apparaten en Accessoires
Harlequin custard (TM6)
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
650 g
Ingrediënten
-
raw sugar to taste40 - 50 g
-
cornflour30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
milk500 g
-
dark chocolate broken into small pieces50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 650 g
Natrium
380.1 mg
Eiwitten
35.5 g
Calorieën
4501.3 kJ /
1071.7 kcal
Vetten
48.6 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
26.6 g
Koolhydraten
128.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolate Batik Cookies
45min
Cornflake Crunch
15min
Caramel syrup
25min
Self-raising flour
5min
Boiled pasta
20min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2u. 40min
Browned beef strips
15min
Caramel puddings
2u. 40min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1u.
Harlequin custard
10min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min