Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water, for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505.7 kJ / 120.4 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 32.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and mushroom crepes
50 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Cloudy apple cider jelly
5h
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Red bean ice cream
29h 50min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Raspberry chiffon cake
5 godz. 15 min
White chocolate and coconut rice pudding
35 min
"Little house" slice
6 godz. 30 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min