Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
Assembly and steaming
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 537.8 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 274.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Pan-fried pork buns
2h
Pork and prawn dumplings
55 min
Mantou buns
1h 30min
Okonomiyaki
30min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min