Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
Assembly and steaming
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 537.8 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 274.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Radish cakes
1ωρ. 5 λεπτ.
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Fruit and nut loaf
27 Std. 50 Min
Char siew sauce
10min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 dk
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min