Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine
Assembly
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 595.6 kJ / 141.8 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 275.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wonton wrappers
55 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Beef buns
50 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45 min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Tangzhong milk bread
2h 45 min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min