Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine
Assembly
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 595.6 kJ / 141.8 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 275.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wonton soup
1h
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2sa 30 dk
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Wonton wrappers
55 min
Beef buns
50 dk
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
BBQ chicken winglets
1j 15 menit