Apparaten en Accessoires
Steamed pork buns (baozi)
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 30min
24 pieces
Ingrediënten
Dough
-
water250 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
baker's flour230 g
-
plain flour200 g
-
white sugar50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
pork mince500 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)¼ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
Assembly
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water700 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
275.2 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
595.6 kJ /
141.8 kcal
Vetten
5.5 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
16.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Yum Cha
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Beef buns
50min
Soft butter rolls
1h 50min
Focaccia
2h 5min
Wonton soup (pork)
45min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Brazilian cheese puffs
20min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Cha gio (spring rolls)
55min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Rosemary meat pies
3h 30min