
Apparaten en Accessoires
Pork and prawn dumplings
Voorbereiding 40min
Totaal 55min
12 portions
Ingrediënten
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
50.7 kcal /
213 kJ
Eiwitten
3.9 g
Vetten
1.8 g
Koolhydraten
5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
0.5 g
Natrium
112.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Dinner for two
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland