Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sui mai wrappers
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 egg
Filling
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 6 pieces dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 300 g pork mince
- 200 g shrimp (small), peeled (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, stalks and roots only, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp cornflour
- 2 tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp sesame oil
- 500 g water
- fish roe, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 342.5 kJ / 81.5 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 187.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wonton soup
1sa
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1sa
Soup dumplings (xiao long bao)
26 godz. 50 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 dk
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Pork and prawn dumplings
55 dk
Prawn dumplings (xia jiao)
1sa 15 dk
Cha gio (spring rolls)
55 dk
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min