Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sui mai wrappers
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 egg
Filling
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 6 pieces dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 300 g pork mince
- 200 g shrimp (small), peeled (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, stalks and roots only, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp cornflour
- 2 tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp sesame oil
- 500 g water
- fish roe, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 342.5 kJ / 81.5 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 187.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Pork san choy bau
25 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Wonton soup
1h
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pork and prawn dumplings
55min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min