Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

3.4 15 beoordelingen
Voorbereiding 40min
Totaal 1u.
20 pieces

Ingrediënten

Sui mai wrappers
  • water
    50 g
  • plain flour
    180 g
  • egg
    1
Filling
  • piece fresh ginger peeled and cut into pieces
    3 cm
  • dried shiitake mushrooms cut into slices
    6 pieces
  • pork mince
    300 g
  • shrimp (small), peeled (see Tips)
    200 g
  • fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped
    6 sprigs
  • salt
    1 tsp
  • white sugar
    1 tsp
  • cornflour
    1 tsp
  • ground white pepper
    2 tsp
  • sesame oil
    1 ½ tsp
  • water
    500 g
  • fish roe for garnishing (optional)

Voeding per 1 piece

Calorieën 81.5 kcal / 342.5 kJ
Eiwitten 6.9 g
Vetten 2.5 g
Koolhydraten 7.4 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 0.8 g
Natrium 187.6 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...