Apparaten en Accessoires
Poached eggs with hollandaise
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1324.7 kJ /
315.4 kcal
Vetten
29.5 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Prawn stir-fry
25min
Sicilian iced coffee
4u. 10min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Poached eggs
25min
Savoury potato bundt
1u. 55min
Salted caramel ice cream
14u.
Crab linguine
30min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1u. 15min
Rosemary and bacon stuffed onions
1u. 50min
Six-layer cake
5u. 45min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Diane sauce
20min