Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hollandaise sauce
- 100 g butter, cut into cubes (1-2 cm)
- 3 egg yolks
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Poached eggs
- 1900 g water
- 4 whole eggs
- 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
- 1 tbsp fish roe, to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
- 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1324.7 kJ / 315.4 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Long-grain white rice
35min
Poached eggs
25 menit
Fruit ice cream
10 min
Mashed potatoes
40min
Spaghetti carbonara
35min
Brazilian cheese puffs
20min
Oysters Kilpatrick
15 min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 Std. 15 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Easy mac and cheese
40min
Quick fruit sorbet (TM6)
10 min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min