Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hollandaise sauce
- 100 g butter, cut into cubes (1-2 cm)
- 3 egg yolks
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Poached eggs
- 1900 g water
- 4 whole eggs
- 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
- 1 tbsp fish roe, to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
- 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1324.7 kJ / 315.4 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional gravy
25 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Steamed eggs sunny side up
15 menit
Poached eggs with blade cover
30min
Poached eggs
25 min
Mashed potatoes
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Mixed meat rillettes
4h 10 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Easy mac and cheese
40min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Steamed fish with green mash
50min