Apparaten en Accessoires
Easy mac and cheese
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
frozen green peas100 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm) (optional)120 g
-
unsalted butter40 g
-
milk650 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus 3-4 pinches extra to serve¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
smoked paprika½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
Worcestershire sauce3 - 4 dashes
-
dried macaroni pasta (see Tips)250 - 280 g
-
crispy fried onion to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
855.9 mg
Eiwitten
25.6 g
Calorieën
2562.7 kJ /
610.2 kcal
Vetten
36.4 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
23.2 g
Koolhydraten
44.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Blade Cover Cooking
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Mashed potatoes
40 Min
Mac and smoky cheese
1 Std. 20 Min
Poached eggs with hollandaise
40 Min
Fry bread
35 Min
Pikelets
35 Min
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Sticky meatball subs
1 Std.
Mac & cheese cups
1 Std. 15 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Tuna mornay
45 Min