Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g unsalted butter, frozen, cut into pieces (2 cm)
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp salt
- 200 g pouring (whipping) cream, chilled
- 4 egg yolks, 1 lightly beaten to brush
- 80 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 2 tsp natural vanilla extract
- 200 g milk
- 1 pinch sea salt
- extra virgin olive oil, to grease
- icing sugar, to dust (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 959.2 kJ / 229.3 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 94.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banana bread
1h 40min
Key Lime Madeleines
2klst 35 min
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 Std. 15 Min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Béchamel sauce (TM6 )
15 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Lemonade scones
25 Min