Compatibele versies
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon dust
- 5 rindless bacon rashers (approx. 150 g)
Choux pastry
- 125 g milk, plus an extra 2 teaspoons
- 125 g water
- 100 g unsalted butter, cut into cubes (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp white pepper
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- 1 egg yolk
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 6 egg yolks
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- 1 tsp sea salt
- 2 - 3 pinches white pepper
- 2 - 3 pinches cayenne pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 291 kJ / 69.6 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 132.9 mg
Alternatieve recepten
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Sangria ginger punch
1h 5min
Spiced apple liqueur
168h 10min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Crumble muffins
35min
Mini chocolate bundts
45min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Milk bread (Challah)
2h 20min