Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g unsalted butter, cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g olive oil
- 500 g frozen chopped spinach, thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)
- 200 g feta cheese, crumbled (see Tips)
- 250 g ricotta, drained
- 1 egg
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 18 - 20 sheet filo pastry (approx. 375 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 154.7 mg
Alternatieve recepten
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Ricotta gnocchi
2h
Filo spinach slice
55 Min
Focaccia
2 godz. 5 min
Fresh pasta dough
1 Std.
Pizza dough
1 Std.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Saffron arancini
25h 25min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Little lasagne cups
2h 50min