Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 3 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g self-raising flour
Strawberry purée
- 600 g fresh strawberries, trimmed
- 1 tbsp caster sugar
Mousse
- 160 g coconut milk
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 250 g white chocolate, broken into pieces
- 80 g cream cheese
- 450 g thickened cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- whipped cream, to decorate (optional)
- fresh strawberries, to decorate (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3476.5 kJ / 830.9 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 55.7 g
- Verzadigd vet
- 34.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 351.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frangipane cake
1h 45min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1sa
Sweet breakfast bread
1sa 30 dk
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 Std.
Fatayer with cheese and mint
2 Std. 15 Min
Blackberry meringue cake
3 Std. 55 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Mini rum baba bundts
2h
Classic trifle
4 godz.
Hedgehog honeycomb slice
2h 35min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Ice cream cookie bowls
6h 15min