Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Miso pastry cream
- 1 egg
- 4 egg yolks
- 250 g milk
- 125 g caster sugar
- 50 g cornflour
- 1 tsp vanilla bean paste
- 2 tbsp white miso paste, to taste
Choux pastry
- 70 g water
- 1 tsp sea salt
- 75 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g milk
- 130 g plain flour
- 200 g eggs (approx. 4), lightly beaten
Chocolate topping
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp glucose
- 150 g dark chocolate, broken into small pieces
- sea salt flakes, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1313.2 kJ / 313.9 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 316 mg
Alternatieve recepten
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Slow-cooked lamb Madras
Geen beoordelingen
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Meringue Easter Nests
3 godz. 20 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
Chocolate lava pudding
40 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min