Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dumpling wrappers
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 150 g water
- 300 g plain flour
- ¼ tsp salt
- water, plus extra as needed
Filling and dumplings
- 400 g white cabbage leaves, cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 350 g pork mince
- 530 g water
- 20 g soy sauce
- 10 g rice wine
- ½ tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp sesame oil (15 g)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Beef buns
50 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Wonton soup
1 godz.
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Char siu bao pork buns
6sa 35 dk
Gyoza meatballs
35 min
Pork san choy bau
25min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min