Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 331.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Pizza log
1h 55min
Gozleme
1h 40 min
Rustic beef tarts
1h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pretzels
1h 35min
Wonton soup
1h
Wonton wrappers
55 Min
Sticky meatball subs
1h
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min