Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 331.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plaited pork pie
40 min
Wonton soup
1h
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Pizza log
1ч. 55 мин.
Sweet and sour pork
40 min
Family chicken galette
1ч. 55 мин.
Texas-style lovely legs
4 Std.
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Cha gio (spring rolls)
55min
Pork belly with spring onions
1h 10min
BBQ chicken winglets
1h 15min