![Vegan mozzarella Vegan mozzarella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c7e76843-be6d-4eed-b3af-4598ec91d378/Derivates/79adce5a-3673-42d1-b399-c001edeaeaf6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 120 g raw cashews (see Tips)
- ½ tsp salt
- filtered water, for soaking
- 3 tsp lecithin granules (see Tips)
- 2 tbsp boiling water
Cheese
- 100 g coconut oil
- 35 g tapioca starch
- 2 tsp agar agar (see Tips)
- 25 g sauerkraut
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 2 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 415 g
- Calorieën
- 7495.6 kJ / 1784.7 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 163.3 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Cashew pouring cream
35min
Vegan Caesar dressing
5 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min