Apparaten en Accessoires
Goat's cheese
Voorbereiding 30min
Totaal 18u.
240 g
Ingrediënten
-
goat's milk (see Tips)1000 g
-
lemon juice55 g
Soft goat’s cheese
-
non-iodised salt to taste (see Tips)1 - 2 pinches
Rolled goat’s cheese
-
dried mixed herbs of choice1 tbsp
-
non-iodised salt1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 240 g
Natrium
943.9 mg
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
2968.8 kJ /
709.6 kcal
Vetten
41.3 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
27.1 g
Koolhydraten
50.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Cheese
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Marzipan
10min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1u.
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2u. 30min
Wasabi mayonnaise
10min
Star anise and cinnamon syrup
45min
Homemade ricotta
1u. 15min
Mayonnaise
5min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1u. 45min
Marinated feta cheese
170u.
Basic vegetable stock
1u.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30u. 25min
Chicken liver pâté
2u. 20min