Apparaten en Accessoires
Goat's cheese
Voorbereiding 30min
Totaal 18u.
240 g
Ingrediënten
-
goat's milk (see Tips)1000 g
-
lemon juice55 g
Soft goat’s cheese
-
non-iodised salt to taste (see Tips)1 - 2 pinches
Rolled goat’s cheese
-
dried mixed herbs of choice1 tbsp
-
non-iodised salt1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 240 g
Natrium
943.9 mg
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
2968.8 kJ /
709.6 kcal
Vetten
41.3 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
27.1 g
Koolhydraten
50.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Cheese
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Homemade ricotta
1u. 15min
Curried almonds
25min
Mayonnaise
5min
Quince paste
4u. 10min
Cheese spread
1u.
Marinated feta cheese
170u.
Haloumi
5u.
Tahini
20min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1u. 55min
Traditional hommus
25u. 5min
Spicy peach and mango chutney
45min
Torta caprese (flourless almond cake)
2u.