![Goat's cheese Goat's cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/134e803f-06c8-4ec7-aa1c-8eb32906aa09/Derivates/bd7c7732-377d-4eae-80ba-4eac952a9e76.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g goat's milk (see Tips)
- 55 g lemon juice
Soft goat’s cheese
- 1 - 2 pinches non-iodised salt, to taste (see Tips)
Rolled goat’s cheese
- 1 tbsp dried mixed herbs of choice
- 1 - 2 pinches non-iodised salt
- Voeding
- per 240 g
- Calorieën
- 2968.8 kJ / 709.6 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 27.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 943.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plum and cherry paste
5h 15min
Butter
10 Min
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Chai tea powder
10 Min
Pear Paste
10 Std.
Marinated feta cheese
170 godz.
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Wholegrain mustard
120sa
Haloumi
5h
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h